Paradižnik 2013
-
Joj, se kar ne upam pohvalit, da me kaj ne doleti. Do sedaj še nisem na mojem paradižniku našla nobenih pršic ali gosenic ali kakih drugih škodljivcev. Grem jutri podrobno pregledat, če bi se kje kaj opazilo. Jaz z neemom ali čem podobnim še nikoli nisem nič špricala. No. s cimetom nad uši na vrtnicah in rožah sem že, kaj drugega pa res ne._________________Živeti na podeželju je najlepše!
- Plamenka
- Kraj: Ljubljana
Za debato o boleznih in škodljivcih je odprta nova tema, v katero sem premaknila nekaj prispevkov: http://forum.gartlc.si/gartlc-about1453.html
Tako da lahko nadaljujete tam.
Tako da lahko nadaljujete tam.
-
Končno - pozdravljeni.
Šele zdaj, ko sem našel ta nov forum, sem ugotovil, koliko sem vas pogrešal, vse. Res sem vesel, da vas spet lahko berem.
Pa da ne bom samo smetil - tudi pri nas smo pojedli že nekaj paradižnikov - Bloody Butcher, Matina, Whippersnaper in Maskotka.
Tudi Ančka dozoreva ( samo se mi zdi, da sem nekaj zabrkljal semena, ker ima moja "Ančka" navadne liste, ne pa krompirjeve.
Res en lep pozdrav, nejevernež
_________________Lep pozdrav, nejevernež ;)
Šele zdaj, ko sem našel ta nov forum, sem ugotovil, koliko sem vas pogrešal, vse. Res sem vesel, da vas spet lahko berem.
Pa da ne bom samo smetil - tudi pri nas smo pojedli že nekaj paradižnikov - Bloody Butcher, Matina, Whippersnaper in Maskotka.
Tudi Ančka dozoreva ( samo se mi zdi, da sem nekaj zabrkljal semena, ker ima moja "Ančka" navadne liste, ne pa krompirjeve.
Res en lep pozdrav, nejevernež

-
-
-
- Kraj: Ljubljana
Tole bo ledena trgatev
Potaknjenci so v zemlji; za pobranim bobom. 6 x dvojne sadike.

Tudi tu zamujam približno en mesec, lani sem sadil 30. junij, vendar bistveno večje sadike. Te so komaj začele cveteti, ali pa so šele popki
.
Bom čisto odvisen od vremena v poznem poletju in jeseni. Po domače od babjega poletja
.
LP_________________mfranc

Potaknjenci so v zemlji; za pobranim bobom. 6 x dvojne sadike.

Tudi tu zamujam približno en mesec, lani sem sadil 30. junij, vendar bistveno večje sadike. Te so komaj začele cveteti, ali pa so šele popki

Bom čisto odvisen od vremena v poznem poletju in jeseni. Po domače od babjega poletja

LP_________________mfranc