Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
CalPhos - kalcijev fosftat
Ferdo, prijatelji Teorije zarot so odkrili pri Aluminiju bistveno razliko in ti lahko hitro odgovorijo .
Na zemlji ni (ne obstaja) čistega aluminija, ves je prisoten kot vezana komponenta v raznih soleh, kislinah, kamninah itd. Na zemljo pa pršijo, prašijo itd., čisti, elementarni Aluminij, Al. Saj niti ne vem, v kakšni agregatni obliki nam ga pošiljajo. In kdo ga je že odkril na zemlji, in potrdil z meritvami.
Lahko bi se oglasil kak "znalac", in nam povedal več o tem .....
Sicer sem pa naknadno opazil, da Lipjan že dolgo ni več aktiven na forumu._________________mfranc
Na zemlji ni (ne obstaja) čistega aluminija, ves je prisoten kot vezana komponenta v raznih soleh, kislinah, kamninah itd. Na zemljo pa pršijo, prašijo itd., čisti, elementarni Aluminij, Al. Saj niti ne vem, v kakšni agregatni obliki nam ga pošiljajo. In kdo ga je že odkril na zemlji, in potrdil z meritvami.
Lahko bi se oglasil kak "znalac", in nam povedal več o tem .....
Sicer sem pa naknadno opazil, da Lipjan že dolgo ni več aktiven na forumu._________________mfranc
zuf je napisal/a: | ||
Oj. Sledi napotkom v prvem prispevku te teme. Meni se super obnese. |
Bom ja... zraven pa bom dodal še posušene bananine olupke.
Ali morda kdo ve ali se to lahko dodaja že kar preventivno? In v kateri fazi rasti (verjetno ne takoj, ko pikiraš, enkrat kasneje pa morda že)?
zuf je napisal/a: |
Rastline - pršenje po listih med prehodnim obdobjem iz rasti v cvetenje in takrat, ko so plodovi veliki in zreli. - prehodno obdobje; podpira cvetenje, olajša zahteve po hranilih, okrepi cvetove. - zreli plodovi; okrepi stebla rastlin, liste, plodove, podpira pravilno zorenje za optimalni okus. |
Ko jih presadiš na stalno mesto lahko že preventivno prej jaz ne bi. Ali p samo po potrebi.
Cez zimo sem pridno zbirala jajcne lupine in jih posusene spravljala, da sedaj naredim ta pripravek. In glej ga zlomka. Slabo sem prebrala prvi stavek navodil. Lupin nisem nic spirala. Ali jih naj sedaj sperem preden jim bom prazila ali pa bo vseeno v redu. Hvala za odgovor._________________CARPE DIEM