Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Paradižnik 2017
- lpmami
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt:
Danes sem sadila na gredo prvih pet paradižnikov. Končno! Sem si zadala nalogo, da pred Zofko ne gredo ven, a sem jih že precej naveličano prenašala z enega balkona na drugega, z dopoldanskega sonca na popoldanskega.
Zdaj naj pa veselo rastejo, brez utesnjenosti!_________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Zdaj naj pa veselo rastejo, brez utesnjenosti!_________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Pozdravljeni.
Letos mi kar precej sadik različnih sort hodi viška. Če ste zainteresirani, vam jih lahko po simbolični ceni prodam(in delno podarim), ker drugače bodo šle na dno visoke grede. Sem iz okolice Ptuja, lahko pa jih dostavim tudi do Maribora.
Če je kdo zainteresiran, mi lahko piše zs.
Še seznam sort, katerih sadik je na voljo:
https://drive.google.com/file/d/0B4iXLbPlGBGyLTRZaE44Mjh1REU/view
Letos mi kar precej sadik različnih sort hodi viška. Če ste zainteresirani, vam jih lahko po simbolični ceni prodam(in delno podarim), ker drugače bodo šle na dno visoke grede. Sem iz okolice Ptuja, lahko pa jih dostavim tudi do Maribora.
Če je kdo zainteresiran, mi lahko piše zs.
Še seznam sort, katerih sadik je na voljo:
https://drive.google.com/file/d/0B4iXLbPlGBGyLTRZaE44Mjh1REU/view
-
- Kraj: Domžale