Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Piščanec s česnom (menda po špansko)

katarinav
Prispevkov: 135
Pridružen: Če Nov 17, 2016 1:00 am

Odgovor Napisal/-a katarinav »

Hvala obema za odgovor. Bo tudi pri nas kmalu v pečici. Cool
mravlja
Prispevkov: 4237
Pridružen: So Maj 21, 2016 2:00 am

Odgovor Napisal/-a mravlja »

Se mi zdi fino, da je tudi vam, tolikim, vsec...

Ce se ne veste - z Metuljc se dogovarjava za "kontrolo" pečic. Copatka ze ve, je prva na vrsti, kajne? Za merilo kvalitete, seveda Laughing.

In uzivajte v kuhi!
stara postaja
Prispevkov: 1146
Pridružen: To Jun 04, 2013 2:00 am

Odgovor Napisal/-a stara postaja »

Moram povedati, da je to res odličen recept. Dala sem 30 strokov česna in še pske poleg. Malo sem bila skeptična ob prvih vonjavah iz pečice, a ko je končano je res slastno. Posebno česen in pski, skratka, še bo na jedilniku. Hvala Copatka Laughing , si nekaj novega naučila starokopitno kuharico Laughing ._________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
copatka
Prispevkov: 2301
Pridružen: To Maj 13, 2014 2:00 am
Kraj: Radegunda, Golte

Odgovor Napisal/-a copatka »

Me zelo veseli, Stara postaja, da vam je bilo všeč! Laughing_________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
metuljc
Prispevkov: 9405
Pridružen: So Jun 01, 2013 2:00 am
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Pravkar prioravljeno, čaka na pečico in goste. Poročam.
Odgovori