Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Piščanec s česnom (menda po špansko)

katarinav

Odgovor Napisal/-a katarinav »

Hvala obema za odgovor. Bo tudi pri nas kmalu v pečici. Cool
mravlja

Odgovor Napisal/-a mravlja »

Se mi zdi fino, da je tudi vam, tolikim, vsec...

Ce se ne veste - z Metuljc se dogovarjava za "kontrolo" pečic. Copatka ze ve, je prva na vrsti, kajne? Za merilo kvalitete, seveda Laughing.

In uzivajte v kuhi!
stara postaja

Odgovor Napisal/-a stara postaja »

Moram povedati, da je to res odličen recept. Dala sem 30 strokov česna in še pske poleg. Malo sem bila skeptična ob prvih vonjavah iz pečice, a ko je končano je res slastno. Posebno česen in pski, skratka, še bo na jedilniku. Hvala Copatka Laughing , si nekaj novega naučila starokopitno kuharico Laughing ._________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
copatka
Kraj: Radegunda, Golte

Odgovor Napisal/-a copatka »

Me zelo veseli, Stara postaja, da vam je bilo všeč! Laughing_________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Pravkar prioravljeno, čaka na pečico in goste. Poročam.
Odgovori