Hja, dve leti, kolikor jaz vem. Kaj se je pa prej dogajalo (in kako) pa seveda ne morem vedeti...
In hvala vsem za odgovore.
Ljubov dlan
-
- Kraj: Domžale
-
-
- Kraj: Ljubljana
Ljubov dlan je res zelo vsestranska sorta; zelo rodna, zelo zgodnja, zdrava, debelostenska/mesnata .... pa še kaj bi se našlo .....
Letos me je z zgodnjostjo reševala, čeprav sem jo sejal zelo pozno, 16. marec, je obilno rodila.
Na Sweet Pepper King Of The North, čeprav je označena kot zelo zgodnja, in sejana 5. marca, je dozorelo bistveno manj plodov.
Da je bila pozno sejana, se na žalost vidi tudi po tem, da je po današnjem obiranju na grmih ostalo še zelo veliko plodov. Eni so tik pred rdečenjem,
od vremena pa je odvisno koliko časa jih bom še pustil na grmih. Jutri jo na kak način zastrem z folijo, kot tudi King Of The North ....

Pobral sem tudi nekaj paprik, ki še niso čisto dozorele ....
Najdebelejši, ena 270, druga 260 g
_________________mfranc

Letos me je z zgodnjostjo reševala, čeprav sem jo sejal zelo pozno, 16. marec, je obilno rodila.
Na Sweet Pepper King Of The North, čeprav je označena kot zelo zgodnja, in sejana 5. marca, je dozorelo bistveno manj plodov.
Da je bila pozno sejana, se na žalost vidi tudi po tem, da je po današnjem obiranju na grmih ostalo še zelo veliko plodov. Eni so tik pred rdečenjem,
od vremena pa je odvisno koliko časa jih bom še pustil na grmih. Jutri jo na kak način zastrem z folijo, kot tudi King Of The North ....

Pobral sem tudi nekaj paprik, ki še niso čisto dozorele ....
Najdebelejši, ena 270, druga 260 g