Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Česen 2017
-
- Prispevkov: 5230
- Pridružen: Ne Maj 31, 2015 2:00 am
- Kraj: Domžale
-
- Prispevkov: 5230
- Pridružen: Ne Maj 31, 2015 2:00 am
- Kraj: Domžale
Misliš tole: https://www.kulinarika.net/fotoalbumi/slika/G27CDxD6LzItoDyt/?prikaz=-1&sort=
Žal ne. Bi potreboval še fotografije bolj podrobno za 6, 7, 8 ... čebulo.
Ali pa še bolje fizični prikaz. Kot se poznam, bi pa potem takoj za zakapiral.
Ah, pustimo to za letos, pač česen ne bo spleten v kite.
Čebula je pa tako ali tako letos čisto predebela za takšne akrobacije.
Žal ne. Bi potreboval še fotografije bolj podrobno za 6, 7, 8 ... čebulo.
Ali pa še bolje fizični prikaz. Kot se poznam, bi pa potem takoj za zakapiral.
Ah, pustimo to za letos, pač česen ne bo spleten v kite.
Čebula je pa tako ali tako letos čisto predebela za takšne akrobacije.
-
- Prispevkov: 5230
- Pridružen: Ne Maj 31, 2015 2:00 am
- Kraj: Domžale
muha je napisal/a: |
Ja AB, a si nisi nikoli spletal kite? . V osnovi je čisto navadna kita, le da sproti vsakemu šopom dodajamo po eno dodatno čebulo oz. česen. Probaj najprej s kakšno daljšo travo, toliko da zakapiraš. Podobno se spleta francoska kita z lasmi |
Znam splesti navadno kito iz treh šopov las. Sicer ne ravno lepo, ampak nekaj vseeno uspe.
Tisto je preprosto. Vsakič zapogneš eno stransko preko sredinske, enkrat z leve , nato z desne, itd. ...
Tole pri česnu, ko dodajaš, mi pa ne gre in ne gre !
brbr, velja !