Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Čili 2017
Mene pa nekej zanima - lani sem preko semillasa kupil semena Butch T scorpion. Zadevice so mi lani lepo uspevale, plodovi pa so bili lepi, svetlo rdeči. Ker mi je nekaj semen ostalo, sem jih uporabil tudi letos, le da mi tokrt uspevajo zelo temni plodovi. Čilije gojim popolnoma enako kot lani, a vseeno je prišlo do precejšnje spremembe barve plodov.
Je to morda zaradi starosti semen, ali zgolj igra narave?
Je to morda zaradi starosti semen, ali zgolj igra narave?
Ffloyd je napisal/a: |
Danes se opazil luknje v cilijih. V enem izmed plodov pa nasel licinke na sliki. Ve kdo mogoce kaj je to in kako se jih znebit?! Hvala za odgovore [/img] |