Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Čili 2017

Odgovori
Zelenc

Odgovor Napisal/-a Zelenc »

Mene pa nekej zanima - lani sem preko semillasa kupil semena Butch T scorpion. Zadevice so mi lani lepo uspevale, plodovi pa so bili lepi, svetlo rdeči. Ker mi je nekaj semen ostalo, sem jih uporabil tudi letos, le da mi tokrt uspevajo zelo temni plodovi. Čilije gojim popolnoma enako kot lani, a vseeno je prišlo do precejšnje spremembe barve plodov.

Je to morda zaradi starosti semen, ali zgolj igra narave?
Zelenc

Ffloyd je napisal/a:
Danes se opazil luknje v cilijih. V enem izmed plodov pa nasel licinke na sliki. Ve kdo mogoce kaj je to in kako se jih znebit?!

Hvala za odgovore

[/img]
Lani se je meni to dogajalo na Habanero Brown - zunaj lep čili, na sredini pa lepa okrogla luknjica cca 3 milimetre. Noter pa te grde packe... Dogajalo se mi je le na nekaj plodovih, ostalo pa je bilo ok. Ni se več ponavljalo, tako da nisem nič ukrepal glede tega.
Tiana

Odgovor Napisal/-a Tiana »

Čili, ki ga v Koreji uporabljajo za pripravo njihove fermentirane jedi kimchi. Slikano v različnih časovnih obdobjih.

Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Tudi pri meni je že dozorel, poskusila ga pa še nisem.

Bicikel

Odgovor Napisal/-a Bicikel »

Takole, mala malca za danes Wink Ne, ne bi bila prehuda. Bo pa pokušina za navdušence pekočin v službi.

Uporabniški avatar
Plamenka

Zame bi bil že en sam svež dovolj hud. Dober tek vsem skupaj! Wink
Trocki

Odgovor Napisal/-a Trocki »

Nekaj letošnjih Very Happy

Thunder mountain longhorn

Makedonka

Jays peach ghost scorpion
Uporabniški avatar
Plamenka

Sami zanimivi posebneži. Wink Prva dva imam tudi jaz, tretji je pa premočan zame.
figula

Odgovor Napisal/-a figula »

Trocki, goljufaš - na prvi sliki si neke špagete gor obesil ..... Laughing Laughing
super so !
Zelenc

Jes sm pa včeraj že prvo serijo omakic skuhal.
Mnjama...
Odgovori