Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Melone ( Cucumis melo L. )
Jaz sem jih sadil zadnji dve leti. Rast je bila zelo slaba. Plodovi so gnili ali pa so bili slabega okusa. Dokler ne nabavim parcele v primorju, se s tovrstnimi sadeži ne nameravam več ukvarjati. Po moje so pri nas na gorenjskem prehladne noči in zato melone ne uspevajo dobro._________________Jabolko na dan, odžene zdravnika stran.
Apple a day keeps the doctor away.
Apple a day keeps the doctor away.
Melone so zunaj, na celodnevnem soncu. Poskusim ob priliki poslikat, jih bo težko, ker so skrite pod listjem.
Opisi za Minnesoto so dobri, naj bi bila zgodnja in rodna. Tudi priznam, da dobijo moje buče in tudi melone slabo žlico fosforja pod korenine - nekak se mi dozdeva, da jim to zelo koristi.
(malo štrajkajo le kajari melone in novo seme luffe, kaj češ, ne moreš imeti vsega ... hehehe)
AB, tvoje tudi zelo lepo izgledajo .
Tajana, to je bil pa res hec - tekma z voluharjem me veseli, da si zmagala
turnogo, s katerimi sortami si pa poskušal?
Opisi za Minnesoto so dobri, naj bi bila zgodnja in rodna. Tudi priznam, da dobijo moje buče in tudi melone slabo žlico fosforja pod korenine - nekak se mi dozdeva, da jim to zelo koristi.
(malo štrajkajo le kajari melone in novo seme luffe, kaj češ, ne moreš imeti vsega ... hehehe)
AB, tvoje tudi zelo lepo izgledajo .
Tajana, to je bil pa res hec - tekma z voluharjem me veseli, da si zmagala
turnogo, s katerimi sortami si pa poskušal?