Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Domač Dolenjski
Tudi moj je letos prekrasen. Brez dodatnega zalivanja je zrasel velikan 1.290 g. Ostali še sledijo. Zelo zdrava sadika in prelepi plodovi.
Okusen, mesnat ...
LP D_________________Uživajmo v dobroti narave
https://picasaweb.google.com/home
Okusen, mesnat ...
LP D_________________Uživajmo v dobroti narave
https://picasaweb.google.com/home
-
Ojoj, če je še kakšno seme bi tudi jaz prislonil lonček. Da poskusim spet kaj novega v vrtu. V zameno lahko ponudim seme svojega vol. srca, seme ki gre iz roda v rod (štajerska), zdaj pa ga imam jaz na obali že leta... kuham tudi mezgo iz njega ker ima malo semen in se ga lepo olupi, je zelo okusna, sladka in malo vleče na roza, za solato pa itak... Pa rab orjak me tudi že dolgo zanima, če ima kdo... Hvala!
Evo slikice...
Evo slikice...
Oj oj, prekrasno. Nekako mi ne gre skupaj, če pogledam sliko kot celoto. Nisem še videla ob morju tako čudovitega vrta, saj kar kipi od zadovoljstva. Mislim pa, da tudi lastnik tega vrta. Kaj naredijo sonce,.... in pa seveda pridne roke, brez katerih bi pa sigurno ne bilo tako kot je.
Moj in
prav lep pozdrav
cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Moj in
prav lep pozdrav
cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
-