Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Domač Dolenjski

Odgovori
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

bhuahahaha bhuahahaha bhuahahaha
Darso

Odgovor Napisal/-a Darso »

Tudi moj je letos prekrasen. Brez dodatnega zalivanja je zrasel velikan 1.290 g. Ostali še sledijo. Zelo zdrava sadika in prelepi plodovi.

Okusen, mesnat ...

LP D_________________Uživajmo v dobroti narave
https://picasaweb.google.com/home
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Pojdite se solit! Sem komaj čakala, da ga utrgam, ker se mi je zdel res velik. In sem natehtala 947 g. Prav podhranjen proti vaši Wink .
TVD

Odgovor Napisal/-a TVD »

Tole je pa največji, ki ga je pridelal moj mož na vikendu.
Ne ve pa, kako se mu reče.
(še enkrat večji kot moj Rolling Eyes ).

P.s. sem se naučila objavljati slike Laughing
Nazadnje urejal/a TVD 21 Avg 2017 12:50; skupaj popravljeno 1 krat
TVD

Odgovor Napisal/-a TVD »

muha je napisal/a:
bhuahahaha bhuahahaha bhuahahaha

Jupi Jupi Jupi
Uporabniški avatar
muha
Site Admin

O mezgi pa tukaj.
Parangalus

Odgovor Napisal/-a Parangalus »

Ojoj, če je še kakšno seme bi tudi jaz prislonil lonček. Cool Da poskusim spet kaj novega v vrtu. V zameno lahko ponudim seme svojega vol. srca, seme ki gre iz roda v rod (štajerska), zdaj pa ga imam jaz na obali že leta... kuham tudi mezgo iz njega ker ima malo semen in se ga lepo olupi, je zelo okusna, sladka in malo vleče na roza, za solato pa itak... Pa rab orjak me tudi že dolgo zanima, če ima kdo... Hvala!
Evo slikice...

cinija1

Odgovor Napisal/-a cinija1 »

Oj oj, prekrasno. Nekako mi ne gre skupaj, če pogledam sliko kot celoto. Nisem še videla ob morju tako čudovitega vrta, saj kar kipi od zadovoljstva. Mislim pa, da tudi lastnik tega vrta. Kaj naredijo sonce,.... in pa seveda pridne roke, brez katerih bi pa sigurno ne bilo tako kot je.

Moj poklon in
prav lep pozdrav
cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Uporabniški avatar
muha
Site Admin

Parangalus: pa zamenjajva. Bi tudi meni prav prišel še en tak za omake z malo semen. Ko bova imela semena pripravljena za pošiljanje, se zmeniva na ZS.
Parangalus

Odgovor Napisal/-a Parangalus »

Super! Zmenjeno! Very Happy
pozabil sem omeniti da so tudi precej veliki, tja do 1,5 kg, sicer čez kilo redko. Za predstavo, na tej mizi jih je 10 kg
Odgovori