Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Belle Coeur (H34 rumen)

Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Škoda, pa ravno prejle sem pikirala in če bi vedela, bi ti prihranila kako sadikco. Zdaj sem pa že vse odvečne zavrgla.
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Bom preživela, kaj pa čem. Embarassed Včasih se pač ne izide. Vidiš, jaz pa nekako ne morem zavreči odvečnih in jih kar mučim v malih lončkih, v upanju, da...............
Uporabniški avatar
Plamenka

Saj jaz tudi težko, ampak odkar imam veliko čilijev - okoli 80 ali pa še več sadik, pa seveda paprike in jajčevce, moram zavreči odvečne pikirance, ker jih nimam kam dat. Nekaterih sem posejala precej, ker so bila semena in leta 2011 in nisem vedela, če bo kaj vzkalilo.
Uporabniški avatar
Plamenka

Belle Coeur bogato rodijo. Tole sem mimogrede nabrala iz treh sadik, čeprav jih že dolgo obiram.

Ivčk

Odgovor Napisal/-a Ivčk »

Plamenka, čudovit je! Moj je kar precej temnejši, drugače pa je meso lepo bledo rumeno. Okus pa presenetljivo dober, sploh, ko je že dlje časa rumen, dobi tako 'prekajeno' aromo, njami.
Kakšen je tvoj po okusu?_________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A
Uporabniški avatar
Plamenka

Okus mi je dober, plodovi imajo pa precej tekočine. Tudi nekatere druge sorte, ki jih imam letos prvič, imajo zelo veliko tekočine. Ne vem ali je naključje ali je odvisno od vremenskih razmer, zalivanja.
Aye-Aye

Odgovor Napisal/-a Aye-Aye »

hmm, Plamenka pa je res nekam svetel, bolj bel ko rumen. Imaš na vseh sadikah enakega? Saj sem ti dala kot se spomnim cel paradižniček, ki bi bil lahko skrižan edinole z dwarf sweet sue, saj sta rasla v loncu drug poleg drugega. oh god So pa zdaj v tej vročini tudi moji svetlejši. Prinesem na fešto, bomo primerjale. Very Happy
Uporabniški avatar
Plamenka

Vsi so taki, pobrani so z vseh treh sadik. Ena sadika ima krompirjeve liste, ostali dve paradižnikove. V višino so vse 3 sadike zelo zrasle.

Ja, bova primerjali. Wink
notranjka

Odgovor Napisal/-a notranjka »

Lep,da bi ga kar slikal Razz in slikal.
Ni pa ne vem kako zelo obrodil.Mogoče je kriva pregosta zasaditev v rastlinjaku.

_________________~~~~****~~~~****~~~~
http://poosmiinpol.blogspot.com/
notranjka

Odgovor Napisal/-a notranjka »

_________________~~~~****~~~~****~~~~
http://poosmiinpol.blogspot.com/
Odgovori