Belle Coeur (H34 rumen)
- Plamenka
- Prispevkov: 9704
- Pridružen: Pe Maj 31, 2013 2:00 am
- Kraj: Ljubljana
-
- Prispevkov: 1621
- Pridružen: So Jun 01, 2013 2:00 am
Plamenka, čudovit je! Moj je kar precej temnejši, drugače pa je meso lepo bledo rumeno. Okus pa presenetljivo dober, sploh, ko je že dlje časa rumen, dobi tako 'prekajeno' aromo, njami.
Kakšen je tvoj po okusu?_________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A
Kakšen je tvoj po okusu?_________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A
instagram: @iva.grasa.ig
spletna stran: www.tomatojunkie.eu
spletna stran: www.tomatojunkie.eu
-
- Prispevkov: 1741
- Pridružen: Pe Maj 31, 2013 2:00 am
hmm, Plamenka pa je res nekam svetel, bolj bel ko rumen. Imaš na vseh sadikah enakega? Saj sem ti dala kot se spomnim cel paradižniček, ki bi bil lahko skrižan edinole z dwarf sweet sue, saj sta rasla v loncu drug poleg drugega.
So pa zdaj v tej vročini tudi moji svetlejši. Prinesem na fešto, bomo primerjale. 


-
- Prispevkov: 1481
- Pridružen: Po Jun 17, 2013 2:00 am
Lep,da bi ga kar slikal
in slikal.
Ni pa ne vem kako zelo obrodil.Mogoče je kriva pregosta zasaditev v rastlinjaku.
_________________~~~~****~~~~****~~~~
http://poosmiinpol.blogspot.com/

Ni pa ne vem kako zelo obrodil.Mogoče je kriva pregosta zasaditev v rastlinjaku.

http://poosmiinpol.blogspot.com/
-
- Prispevkov: 1481
- Pridružen: Po Jun 17, 2013 2:00 am

http://poosmiinpol.blogspot.com/