Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Paprika - Capsicum annuum
Takole izgleda paprika "voda". Jeseni, na enem od ljubljanskih srečanj na kavi (seevda še na prejšnjem forumu), je voda prinesla dve ali tri lepe, močno oranžne paprike prijetno sladkega okusa. Semena smo si razdelili, moja so doma izginila neznano kam, rešila me je bobolino, ki mi je dala sadiko. Ta je sama, med baziliko in drugimi rastlinami na ganku zgodaj zacvetela in prvi plod je začel zoreti kakšne 10 dni nazaj, prva fotka je nastala 18. 7., ostali dve pa včeraj.
[/url]
[/url]
Metuljc, nimam niti časa, da bi pogledala na gredo, če se moje oranžne sploh barvajo, in ali so sploh še. Pogledam jutri. Če jih ni, me dodaj na spisek za par semen. Sem pa zadnjič kupila eno podobne oblike, a rdečo papriko, okus je bil femomenalno sladek, semena so že spravljena ._________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
Anne Brontë