Irena, pošiljam ti seznam za moje darilo od Dedka mraza. Moram oddati seznam, ker sem imela že tako dolg wish list, ob gledanju seznama pa so se potem samo še rojevale nove ideje. Če mi zrihtaš vse naročene sorte, bo moj vrt poln, dokler ga ne dokončno uredimo. Seveda mi prosim upoštevaj popust. Vse vrtnice so v količini 1, zato ne bom dodatno pisala.
Zgodovinske: Baron Girod de L’Ain Boule de Neige Ferdinand Pichard Gloire de Dijon Honorine de Brabant La Reine Victoria Louis XIV Louise Odier Mme. Isaac Pereire Mme. Pierre Oger Souvenir de la Malmaison clg. Souvenir du dr Jamain
Warnerjeve: Blue for You Eyes For You
Austinove. A Shopshire Lad Abraham Darby Evelyn Golden Celebration James Galway Jubilee Celebration Moulineux Spirit of Freedom Winchester Cathedral
Vrtnice bi dvignila kar osebno, ker sem blizu, pa še takrat bom že v službi in se bom vsak dan vozila mimo.
Rene, Cecilki daj veliko veliko prostora. Naredi ogromno, krasno in zdravo listno maso in če jo preveč obrezuješ, manj cveti. Lepo izpade, če jo posadiš kje za ograjo tako da se preveša proti tebi in ne stran od tebe.
Garden-ja, tole je pa pravi déja vu z noči ko je padla odločitev. Sem ji našla mesto, za oporo mam pa čas dve do tri leta in mojim domačim "rokodelcem" se še ne sanja kaj jih čaka