Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
crtj, sem dala potem link do naslova, kamor se pošlje in tudi povedala, da na strani aplikacija ne dela. Če koga še zanima, lahko še 1x napišem e-naslov, kamor se pošlje podatke, ki bodo zagotovo prišli v prave roke oz. pred prave oči. Torej: mateja.felicijan@um.si je pravi naslov.
Metuljc, moji prvi koraki glede spletnega obrazca in emaila so bili že opravljeni, ko si sporočila dodatni email naslov, tako da sem se takrat odločil počakati, kaj bo iz tega.
Ko sem čez 2 tedna dobil glede emaila avtomatično obvestilo, da je bil izbrisan neprebran, sem pisal še na naslov, ki si ga sporočila ti, in dobil v enem dnevu normalen odziv žive osebe.
Tako da zdaj je, kar se mene tiče, stanje OK.
Pri nas sicer poleg velike murve, ki je že bila na posesti, trenutno rastejo še:
- neznana bela, dvometrašica, na stalnem mestu 2 sezoni
- Illinois everbearing in Shin Tso, obe še dojenčici, trenutno na prezimovanju v sodih
- Persian black, če res je ta in če bo res prezimila - prav tako v čakalnici
... Ampak o teh bom projektu poročal po nekaj letih, če jih bodo dočakale in bo jasno, da kaj iz njih je.