Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Kosmulja - Ribes uva-crispa
-
-
-
-
Ajoj crt res ne vem kako sem prišla do tega.To sem gledala lani ko se mi je zdelo čudno da nikamor ne rase, tista starejša ki jo imam je konkreten grm zato sem začela iskat in nekje sem prebrala da obstaja plezajoča.Razmišljam da jo posadim v visoko gredo da vidim če bo rasla ko bo visela ker zdaj skoraj leži po zemlji.Že dolgo se pripravljam da vprašam o tem a ker nimam nobenih informacij ne vem kaj bi napisala.
Za plezajočo res ne vem, baje pa obstaja plazeča http://science.halleyhosting.com/nature/cascade/5petal/gooseberry/binominatum.html - to bi sicer verjetno hitro spoznala kot nenavadno glede na to, kakšne ježkaste plodove ima.