Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Sejanje semen
MijaLan je napisal/a: | ||
Metuljc, hvala, sem popravila! Kaj piješ? ;) |
Čaj (trenutno).
-
-
Za zraven: tele sibirske cedre sploh niso cedre, ampak so bori. https://en.wikipedia.org/wiki/Pinus_sibirica
Cedri sta na svetu le dve, libanonska (Cedrus libani)in atlantska (Cedrus atlantica), no, nekateri za samostojno vrsto štejejo C. deodara, ki je sicer podvrsta libanonske.
Cedri sta na svetu le dve, libanonska (Cedrus libani)in atlantska (Cedrus atlantica), no, nekateri za samostojno vrsto štejejo C. deodara, ki je sicer podvrsta libanonske.
originalnilist je napisal/a: |
Figula to je iz knjige Anastasija.Te rastline tudi naj bi zalivali z vodo v kateri smo umili noge da rastline po potu vejo kaj nam v telesu primanjkuje.Kar se mene tiče zelo zanimivo branje |
Mogoče bi bila še boljša tista voda, v kateri si nekateri verniki umivajo tazadnjo namesto uporabe papirja. Rastline bi dobile še bolj zanimive informacije pa tudi več hranilnih snovi.Nazadnje urejal/a Tonček 08 Mar 2018 12:51; skupaj popravljeno 1 krat
Tonček je napisal/a: |
VERMIKULIT Če kdo uporablja Vermikulit, me zanima, če ga meša s sejalno zemljo, kot drugo možnost, ki jo navaja proizvajalec. Jaz ga potrosim pi vrhu semen in potlačim, mogoče pa je le-oni način boljši. |
Trosen po vrhu rad beži med zalivanjem. Jaz mu primešam še malo cementa, tako da postane malo bolj kompakten. Se takoj opazi razliko.