Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Čili 2018
-
-
Plamenka je napisal/a: |
Delam spisek za letos in ga poskušam oklestiti. Predlani sem imela 30 sort, lani 40, trenutni letošnji seznam, ki sem ga že precej oklestila, pa je na 53. |
Tudi jaz sem se vsa leta srečeval s podobnim problemom, ko je število gojenih sort vztrajno naraščalo, a sem se letos definitivno odločil, da s to prakso
enostavno presekam, saj nikamor ne vodi. Na oknih in balkonu stanovanja imam prostora za kakšnih deset sort s katerimi se lahko "izživljam", a
bom zato na vrtu sejal samo sorte, ki jih resnično potrebujem za omake, vlaganje v kis ali sušenje. Po do zdaj izdelanih načrtih tako skupno število sejanih sort ne
bi smelo presegati številke 20. Ostale ( na razpolago jih imam 64) bodo pač morale počakati na naslednjo sezono...