Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Zelena - Apium graveolens

Odgovori
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

brbr živio, hitro poglej posejano gomoljno zeleno. pri meni posejana je začela danes kukati, zelo miceni kalčki (sobna tem), ob oknu (zadnje dni je bilo zelo toplo-vroče, saj je šipo močno sagrevalo sonce) v 7 dneh. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Sem šla takoj gledat in se mi zdi, da sta se ene dve pa res zbudili. No, do drugega tedna počakam in, če bo treba, posejem še enkrat._________________naredimo svet lepši
brbr

Muha in NadaP, zdaj pa lahko razpreta dlani - belušna zelena je lepo vzklila in je bo več kot dovolj.... Če se, sevad, kaj ne zalomi.

No, tudi kar nekaj semen gomoljne zelene je oživelo in mi je ne bo potrebno še enkrat sejati._________________naredimo svet lepši
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Super! very happy
brbr

Včeraj sem pikirala gomoljno zeleno... belušna še čaka na pravi dan, čeprav so rastlinice že prave korenjakinje...

_________________naredimo svet lepši
Uporabniški avatar
muha
Site Admin

brbr: zame belušne nikar posebej ne pikiraj. Zagrabi in izpuli en mali ščepec rastlin, naprej bom že sama. Smile
brbr

Muha, če bi te zdajle slišale (zagrabi, izpuli,...), bi se vse poskrile od čiste groze...

Jutri je klepetalnica, in čas za cvet. Če te tale cvet ne moti, jih lahko pripravim jutri. Če pa hodiš kaj v Lj recimo četrtek ali petek, bi bilo pa super, ker jih bom takrat presajala._________________naredimo svet lepši
Uporabniški avatar
muha
Site Admin

brbr: se priporočam kar za jutri. Bova potem primerjali, če bodo pri meni kaj bolj silile v cvet (bo pa seme, a ne Wink Laughing ).

Še dobro, da rastline ne hodijo na forum, bi dobile precej napačen vtis, kaj jih čaka pri meni Wink Laughing . Popravljam: nežno z žličko dvigni par rastlinic, jih zavij v omočen papir in PE vrečko. Je bolje?Wink In hvala vnaprej .
Uporabniški avatar
lpmami
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a lpmami »

Brbr, a lahko dobim par sadikic gomoljne zelene, prosim?_________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Če bodo v malo prsti, da dočakajo petek, jih lahko tudi jaz porevzamem jutri.
Odgovori