Paradižnik 2018
- crtj
- Site Admin
- Kraj: Prekmurje
Hura, pa so še naši prišli na vrsto, ravnokar.
Black and brown boar, Marianna's peace, Neve's Azorean red, Indian stripe - ker so vsakič super.
Cosmonaut Volkov, Black cherry, AAA Sweet solano - so nekoč že bili na sporedu, pa se bomo letos potrudili jim dati boljše pogoje.
Bloody butcher, Malakhitovaya shkatulka, Negrillo de Algmouera, Black master - da poskusimo še kaj novega. Ja, dva sta za večino najbrž že preverjena klasika, tukaj pa še ne.Nazadnje urejal/a crtj 31 Mar 2018 23:07; skupaj popravljeno 1 krat
Black and brown boar, Marianna's peace, Neve's Azorean red, Indian stripe - ker so vsakič super.
Cosmonaut Volkov, Black cherry, AAA Sweet solano - so nekoč že bili na sporedu, pa se bomo letos potrudili jim dati boljše pogoje.
Bloody butcher, Malakhitovaya shkatulka, Negrillo de Algmouera, Black master - da poskusimo še kaj novega. Ja, dva sta za večino najbrž že preverjena klasika, tukaj pa še ne.Nazadnje urejal/a crtj 31 Mar 2018 23:07; skupaj popravljeno 1 krat
-
tigrček je napisal/a: |
še tukaj postavljam vprašanje, semena paradižnika so bila nekaj dni v kaslcu za pošto, danes je mrzlo pada sneg kaj naj naredim, ali so zanič. |
Semena paradižnika preživijo celo zimo v zemlji, če je namočeno ali suho. Ko je dovolj toplo, začnejo kaliti. Moja opažanja zadnjih par let, ko sem slučajno pustila neprekopano zemljo, na katerem so rasli paradižniki
![Cool](images/smiles/icon_cool.gif)
-
- Kraj: Rimske Toplice
-
- Kraj: Domžale
-
Meni so v štirih dneh pokukala na plan semena iz leta 2012.
Načeloma paradižniki dobro kalijo nekje 5 let, potem kalivost počaasi vpada. Kalila sem tudi že 13 let stara semena, pa so ven prišla.
Imam pa težave s semeni iz leta 2016, očitno sem jih predolgo fermentirala ali pač nekaj narobe z njimi naredila, ker sem jih veliko iz tistega leta morala dosejat._________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A
Načeloma paradižniki dobro kalijo nekje 5 let, potem kalivost počaasi vpada. Kalila sem tudi že 13 let stara semena, pa so ven prišla.
Imam pa težave s semeni iz leta 2016, očitno sem jih predolgo fermentirala ali pač nekaj narobe z njimi naredila, ker sem jih veliko iz tistega leta morala dosejat._________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A
instagram: @iva.grasa.ig
spletna stran: www.tomatojunkie.eu
spletna stran: www.tomatojunkie.eu