Preveč dobrega tudi škodi, kaj ? res se kar naprej učimo Niso bile na mrazu, dala sem jih v neogrevano verando skupaj z drugimi drevesi "na varno" pred zimo. Oh, ti šment
Okulirana japonska kutina na jerebiki in novosadska kutina tudi okuliranona jerebiko. še hruška in jaonska kutina okulirano. Japonsaka kutina samo životari, ostalo pa raste.
Uf, pri nas pa je podivjala. Že dve leti se trudiva, da bi jo odstranila z vrta, pa se korenine kar širijo na vse strani - v škarpo in zelenico. Res ne vem več kako se znebiti te japonske kutine.
Nekje sem prebral, da na bi bili ti plodovi užitni. Je to res oziroma, kaj početi z njimi (do zdaj sem jih še vedno pobral, ko so popadali na tla in jih zavrgel)._________________go with your instinct to live as you want
Žlehtnoba, izjemno dober žele se da narediti, da o tem, kako dober j bil kis (sem pa dodala sladkor), nekaj ga imam še, star je pa kake pol ducata let, se mi zdi. ps: sem šla pogledat na steklenico (in degustirat): na njej je letnica 2009.
Aha, hvala lepa za tole; se pravi, lahko enako postopam kot pri navadni kutini. Dobro je vedeti _________________go with your instinct to live as you want