Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Rožnik v Prešnci

Moderator: Melona

Odgovori
NOVALIS

Odgovor Napisal/-a NOVALIS »

Brez besed...bi se vsedla in uživala med njimi Wink
mil

Odgovor Napisal/-a mil »

pozdrav

O, prekrasno...tudi jaz bi tu z veseljem sedela in počivala ter ubčudovala.

H V A L A

Lepo bodimo, Mil
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

Tanja TT, če rečem za tvoj rozarij, da je prekrasen, čudovit, da jemlje dih, da... ga nisem dobro opisla, ker je veliko več kot te moje bsede. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Novinka

Odgovor Napisal/-a Novinka »

Bozansko!

klanjam se klanjam se klanjam se
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Ojoj Tanja kako je to polno in cvetoče. Kmalu niti lesenih in kovinskih opor ne bo videti. Izgledalo bo, kot da plezalke lebdijo proti nebu, že sedaj ta rožnik daje tak videz. Impresivno. klanjam se_________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
TANJA TT

Odgovor Napisal/-a TANJA TT »

EVo,punce,jaz se nazaj Wink ,,ta 3leta moje odsotnosti so bila polna družinskih obveznosti,se zadnjih poti v službo,in vsega skupaj je bilo prevec,kar mi je jemalo moč in energijo.No,zdaj imam končno status,ko lahko razpolagam s časom po mili volji in tako tudi vec volje,da delim z vami debate,nasvete in tudi kakšno druzenje Laughing Moj roznik je tak,kot je bil,vedno sem zgledno poskrbela zanj,čeprav se tudi vrtnice spreminjajo,tako kot mi,in to je treba vzeti v zakup,njihovo veličastnost,muhavost,slabo zdravje......
Letos je prav posebno leto,kar se cvetenja tiče,v tem času je bilo ponavadi vse v polnem teku,no zdaj nismo se niti na polovici,pa nič ne de,bo dalj časa trajalo,če ne bo prevelike vrocine
Rolling Eyes ,vidim,da niste bile prav pridne z objavami,upam,da se letos kaj popravi Laughing
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Pozdravljena po dolgem času!
Zelo smo se polenile v tem času, lepo bi bilo, če spet oživimo ta kotiček. Wink Verjamem, da imamo vse za pokazat čudovite cvetove.
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Tanja TT Very Happy pozdrav_________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Ooo, Tanja, še je upanje za kaj lepega videti tule gori, sem te vesela do neba!
TANJA TT

Odgovor Napisal/-a TANJA TT »

Hvala vsem,se je se,veliko lepega,a moram najprej obnoviti nalaganje slik ,a upam,da me crna listna pegavost ne bo prehitela,kajti letos je nekaj obupnega,v teh vec kot 20 letih,nisem se imela tako hudega napada ČLP, in vsak dan opazim novo gnezdo rumenih listov Confused,ali je pri vas ostalih tudi tako?nekaj bom morala ukreniti Rolling Eyes
Odgovori