Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Rožnik v Prešnci
Moderator: Melona
Tanja TT, če rečem za tvoj rozarij, da je prekrasen, čudovit, da jemlje dih, da... ga nisem dobro opisla, ker je veliko več kot te moje bsede. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
EVo,punce,jaz se nazaj ,,ta 3leta moje odsotnosti so bila polna družinskih obveznosti,se zadnjih poti v službo,in vsega skupaj je bilo prevec,kar mi je jemalo moč in energijo.No,zdaj imam končno status,ko lahko razpolagam s časom po mili volji in tako tudi vec volje,da delim z vami debate,nasvete in tudi kakšno druzenje Moj roznik je tak,kot je bil,vedno sem zgledno poskrbela zanj,čeprav se tudi vrtnice spreminjajo,tako kot mi,in to je treba vzeti v zakup,njihovo veličastnost,muhavost,slabo zdravje......
Letos je prav posebno leto,kar se cvetenja tiče,v tem času je bilo ponavadi vse v polnem teku,no zdaj nismo se niti na polovici,pa nič ne de,bo dalj časa trajalo,če ne bo prevelike vrocine
,vidim,da niste bile prav pridne z objavami,upam,da se letos kaj popravi
Letos je prav posebno leto,kar se cvetenja tiče,v tem času je bilo ponavadi vse v polnem teku,no zdaj nismo se niti na polovici,pa nič ne de,bo dalj časa trajalo,če ne bo prevelike vrocine
,vidim,da niste bile prav pridne z objavami,upam,da se letos kaj popravi
Hvala vsem,se je se,veliko lepega,a moram najprej obnoviti nalaganje slik ,a upam,da me crna listna pegavost ne bo prehitela,kajti letos je nekaj obupnega,v teh vec kot 20 letih,nisem se imela tako hudega napada ČLP, in vsak dan opazim novo gnezdo rumenih listov ,ali je pri vas ostalih tudi tako?nekaj bom morala ukreniti