Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Paradižnik 2018
-
- Kraj: Domžale
-
- Kraj: Domžale
Andrej Banko je napisal/a: |
Pajo, si ti mogoče letošnji Gartlc rekorder z 240 sadikami ? |
Ah ne kje pa. Finta zakaj skoraj redno kasiram vsaj vzorčni primerek plesni je sila preprost. Če se vsa domovina zbudi v lepem sončnem vremenu imam skoraj 100% vsaj malo megle. Pa delaj čudeže če moreš._________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
Res je. Pri meni je imela prejšnji teden ena vejica zalistnika nekaj plesni podobnega. Tisto sem odrezala. Včeraj sem opazila liste, ki so rumeneli in imeli rjave in črne madeže pri paradižniku, ki raste ob robu rastlinjaka in je moker, ko dežuje, ker rastlinjaka ne zapiram. Liste sem potrgala in poškropila vse z bio sodinim fungicidom. Zunanjih pa še niti nisem vseh pregledala.