Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Paradižnik 2018
Nanook zelo lepi katera sorta so tisti velikani mogoče dolenjski?
Vročina res dobro ustavlja plesen, bolj kot vsako škropivo...
Sem mislil da bodo zunanji po dopustu zelo zdelani pa je stanje skoraj enako kot prej
Hezhou prav uživa z zelo mesnatimi listi lepo prenaša vročino
Sprite pa rdeči, ena najbolj sladkih sort češnjevcev tudi zelo mesnata razraste se pa kot sorobot
Edino volovje srce je omagalo med občutlivimi so tudi Red Zebra in Amish Paste. Vendar bo omake vseeno vrh glave. Sobota je žal rezervirana že od prej tako da lahko zaenkrat delim samo slike.
Vročina res dobro ustavlja plesen, bolj kot vsako škropivo...
Sem mislil da bodo zunanji po dopustu zelo zdelani pa je stanje skoraj enako kot prej
Hezhou prav uživa z zelo mesnatimi listi lepo prenaša vročino
Sprite pa rdeči, ena najbolj sladkih sort češnjevcev tudi zelo mesnata razraste se pa kot sorobot
Edino volovje srce je omagalo med občutlivimi so tudi Red Zebra in Amish Paste. Vendar bo omake vseeno vrh glave. Sobota je žal rezervirana že od prej tako da lahko zaenkrat delim samo slike.
-
- Prispevkov: 5230
- Pridružen: Ne Maj 31, 2015 2:00 am
- Kraj: Domžale
-
- Prispevkov: 5230
- Pridružen: Ne Maj 31, 2015 2:00 am
- Kraj: Domžale
Tale vrag je očitno res noro roden, ne samo pri meni:
http://www.tomat-pomidor.com/newforum/index.php/topic,2845.0.html
Všeč mi je, ker nima nič zelenih ramen. Sicer je pri posameznih plodovih pojavijo črne konice,
ampak pri takšni količini plodov je morda še dobro, če malo razredčiš.
Morda bi tudi to lahko eliminiral, če bi večkrat foliarno dodajal kalcij.
http://www.tomat-pomidor.com/newforum/index.php/topic,2845.0.html
Všeč mi je, ker nima nič zelenih ramen. Sicer je pri posameznih plodovih pojavijo črne konice,
ampak pri takšni količini plodov je morda še dobro, če malo razredčiš.
Morda bi tudi to lahko eliminiral, če bi večkrat foliarno dodajal kalcij.