Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Vložena rdeča pesa

živa
Prispevkov: 2431
Pridružen: Po Jun 10, 2013 2:00 am
Kraj: Žiri-NM

Odgovor Napisal/-a živa »

Kot pravi MarijaV. Jaz nikoli ne merim. poskusim mešanico. Nimamo radi kisle zelenjave, zato ne kisam močno. Ko kozarec odprem, lahko dodam kis, če kdo želi.

Vse kozarce, ko jih zaprem, potopim v lonec z vodo, pustim, da zavre, vzamem ven. Nič ne pokrivam z odejo. Nič se ne pokvari na ta način. en kozarec jagodne marmelade mi je zavrel, vendar sumim slabo tesnenje novega pokrovčka._________________Lp, Živa
brbr
Prispevkov: 8003
Pridružen: Če Jun 06, 2013 2:00 am

Odgovor Napisal/-a brbr »

Hvala obema. Sem mislila, da stvar ni v tem, kako kislo imaš rad, ampak, da mora biti kis močen, da se stvar ne pokvari. Moj jabolčni kis je manj kisel kot alkoholni. zato sem mislila, da ga je zato potrebno dati več.
Bom uporabila vajino metodo._________________naredimo svet lepši
Odgovori