Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Rab orjak
Letošnji zadnji plod pobran zunaj, sadika je bila samo deloma pod streho v ogromnem loncu. Začuda, pa je zadnji plod ogromen, tako da ne vem kaj se mu je zmešalo.
Plod sem pobrala 26.9., ker sem se bala slane, na kuhinjskem oknu pa je do danes takole prizorel, je pa v parih dneh tudi malo shujšal:
_________________Živeti na podeželju je najlepše!
Plod sem pobrala 26.9., ker sem se bala slane, na kuhinjskem oknu pa je do danes takole prizorel, je pa v parih dneh tudi malo shujšal:
_________________Živeti na podeželju je najlepše!
Uau, a takole tudi dozori paradajzek?
To je slab teden iz popolnoma zelene v popolnoma rdečo, ha, lepo! Očitno še obstaja upanje za moja dva zelena volovca... Kako je pa seme tako zorenih plodov uporabno - čisto normalno al se pozna, da so bili "pretentani"?_________________go with your instinct to live as you want
To je slab teden iz popolnoma zelene v popolnoma rdečo, ha, lepo! Očitno še obstaja upanje za moja dva zelena volovca... Kako je pa seme tako zorenih plodov uporabno - čisto normalno al se pozna, da so bili "pretentani"?_________________go with your instinct to live as you want
Super, hvala! Pa ne vem, kaj mi je bilo, pri čilijih sem že vajen prvi plod ali dva dat sušit za seme, pri paradajzkih pa... Čeprav, khm, me letos kolegi postrani gledajo, ker, JASNO, nimam izoliranih semen, kar se utegne v naslednji sezoni spremeniti (ma sem kar jezen sam nase, propagiram sadike ene sorte, pridejo pa ven neki vesoljci) _________________go with your instinct to live as you want