
Gobe na hruški
-
- Prispevkov: 761
- Pridružen: So Jun 29, 2013 2:00 am
David,
žvepleni lepoluknjičar se nikoli ne "naseli" v zdravo drevo. Hruška se ti je sušila že pred tem. Gled na opis boš imel lahko lep, dober domač pridelek "gozdnega piščanca" tudi do dvajset let, če mu boš dovolil dokončati delo. "Krožničke" reži stran, ko bodo še mehki, mokri in kak centimeter od lesa. Tako boš imel pridelek dvakrat letno. Spomladi in jeseni.
Lep pozdrav
žvepleni lepoluknjičar se nikoli ne "naseli" v zdravo drevo. Hruška se ti je sušila že pred tem. Gled na opis boš imel lahko lep, dober domač pridelek "gozdnega piščanca" tudi do dvajset let, če mu boš dovolil dokončati delo. "Krožničke" reži stran, ko bodo še mehki, mokri in kak centimeter od lesa. Tako boš imel pridelek dvakrat letno. Spomladi in jeseni.
Lep pozdrav