Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Gobe na hruški
David,
žvepleni lepoluknjičar se nikoli ne "naseli" v zdravo drevo. Hruška se ti je sušila že pred tem. Gled na opis boš imel lahko lep, dober domač pridelek "gozdnega piščanca" tudi do dvajset let, če mu boš dovolil dokončati delo. "Krožničke" reži stran, ko bodo še mehki, mokri in kak centimeter od lesa. Tako boš imel pridelek dvakrat letno. Spomladi in jeseni.
Lep pozdrav
žvepleni lepoluknjičar se nikoli ne "naseli" v zdravo drevo. Hruška se ti je sušila že pred tem. Gled na opis boš imel lahko lep, dober domač pridelek "gozdnega piščanca" tudi do dvajset let, če mu boš dovolil dokončati delo. "Krožničke" reži stran, ko bodo še mehki, mokri in kak centimeter od lesa. Tako boš imel pridelek dvakrat letno. Spomladi in jeseni.
Lep pozdrav