Gobe na hruški

Odgovori
metuljc
Prispevkov: 9805
Pridružen: So Jun 01, 2013 2:00 am
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Tako, sem vedela, da bo Dušan pravi naslov. Wink
DavidJ
Prispevkov: 207
Pridružen: Sr Nov 09, 2016 1:00 am

Odgovor Napisal/-a DavidJ »

Res , žal pa ni znal izreči čarobnih besed ;)
Bomo pa jedli gobe še nekaj časa.
Danilo
Prispevkov: 761
Pridružen: So Jun 29, 2013 2:00 am

Odgovor Napisal/-a Danilo »

David,
žvepleni lepoluknjičar se nikoli ne "naseli" v zdravo drevo. Hruška se ti je sušila že pred tem. Gled na opis boš imel lahko lep, dober domač pridelek "gozdnega piščanca" tudi do dvajset let, če mu boš dovolil dokončati delo. "Krožničke" reži stran, ko bodo še mehki, mokri in kak centimeter od lesa. Tako boš imel pridelek dvakrat letno. Spomladi in jeseni.

Lep pozdrav
mfranc
Prispevkov: 4771
Pridružen: Sr Jun 05, 2013 2:00 am
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a mfranc »

OK, je to gobo že kdo jedel?

Nekdo mi jih ponuja Very Happy_________________mfranc
Odgovori