Včeraj sem eno ušpičil Plato s 40 šotnimi tabletkami mi je padel s cevi centralne peči na tla..... Vse se je razsulo in pomešalo, da nisem več vedel kaj je v kaki tabletki posejano . Sledilo je delo s pinceto, saj sem moral vsa semena odstranit in posadit nova.
Vrhnjo plast iz lonca sem previdno postrgal v hobok in jo zamešal v zgoraj omenjeno mešanico.
Tudi s kaljivostjo se ne morem pritoževati; vsi počasi kukajo na plano in najbolj zgodnje bom počasi moral že prepikirati in jih postaviti "na hladno". V praksi to pomeni, da sem jih sedaj imel v prostoru s temperaturo 21,8°C 20 cm nad radiatorjem, sedaj grejo na 18-19°C. Naravne svetlobe je pa morda še kanec več kot v toplem prostoru (J-JZ stran)._________________go with your instinct to live as you want
Ja, LD me je lani navdušil in letos nadaljujem zgodbo. Nekaj semen še imam, vendar so neizolirana, tako da... Habaneroti so me s tem v zvezi razočarali in letos jih imam na novo (moja semena so šla v koš).
Če ti tako odgovarja (in ni drugega s kakimi "izolacionističnimi junaki"), mi lahko spustiš na ZS naslov in dobiš bp._________________go with your instinct to live as you want
Zanima me, kaj ima Lemon drop skupnega z limono poleg imena._________________Barvit pozdrav, Ladka s Povelj, Bahnkova Zelenjava, rastline za barvanje, sadje