Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Na Guni

Moderator: Melona

Odgovori
Aye-Aye

Odgovor Napisal/-a Aye-Aye »

Nas tudi, pa še sonček je... Jupi
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Draga Doli, tako je treba Very Happy . Samo še malo in osušilo se bo od dolgotranjega dežja, ker bo naše sonce premočno.
doli

Odgovor Napisal/-a doli »

Posebej za Poezijo Himmelsauge
za vse ostale Kir Royal

Nazadnje urejal/a doli 09 Jun 2013 09:53; skupaj popravljeno 4 krat
doli

Bom poskusila še enkrat, mogoče mi uspe, da popravim.
Najbrž bi sama lahko tudi zbrisala.
Stran pa pusti kar tako, me ne moti, bo za zgodovino.
Nazadnje urejal/a doli 07 Jun 2013 12:00; skupaj popravljeno 1 krat
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

dan Doli, prelepo je bilo pri tebi na brežini tvojih vrtnic in ostalih rastlin. vtisi mi se še danes niso polegli. tako me je prevzel tvoj rožni svet, da se ko pomislim na mojega samo smejim in si rečem, pa kaj se guraš ko si popoln aberveznik. upam, da bo boljše.

še enkrat hvala, da si mi dovolila obiskati te. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Pozdravljena Doli in zahvala tudi z moje strani,da si nas tako lepo sprejela.Ja pri Doli je vse tako z dušo narejeno in,ko ti ona vse to razlaga v tem pravljičnem ambientu bi stal kar tam.Pa koiko jih je še v posodah ampak Doli ima že vse splanirano Laughing kje bo kraljevala kakšna lepotica.Škoda,ker jih veliko še ni cvetelo in čisto me je prevzela z remblerji.

vrti oči_________________LP
E.
doli

Da obudim svojo temo in da vam predstavim par novih vrtnic, kratka reportaža v nadaljevanjh.
Botanična vrtnica Multiflora Adenocheta, ima lastnosti Hyb. Musk, pocveta in kot bi se na njej zbirale vse čebele sveta.

doli

Nežna, frfotava Yellow Meidilandina imenovana tudi Limoncello.

doli

Krajši rambler, žlahtnitelj Barbier, že rahlo obledel Casimir Moulle.

doli

Precej visok rambler-climber, zaenkrat snežnobel, zacveti v začetku poletja.
Žlahtnitelj Horvath je dal kar nekaj vrtnicam imena po piratih.
Long John Silver

Odgovori