Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Na Guni
Moderator: Melona
dan Doli, prelepo je bilo pri tebi na brežini tvojih vrtnic in ostalih rastlin. vtisi mi se še danes niso polegli. tako me je prevzel tvoj rožni svet, da se ko pomislim na mojega samo smejim in si rečem, pa kaj se guraš ko si popoln aberveznik. upam, da bo boljše.
še enkrat hvala, da si mi dovolila obiskati te. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
še enkrat hvala, da si mi dovolila obiskati te. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Pozdravljena Doli in zahvala tudi z moje strani,da si nas tako lepo sprejela.Ja pri Doli je vse tako z dušo narejeno in,ko ti ona vse to razlaga v tem pravljičnem ambientu bi stal kar tam.Pa koiko jih je še v posodah ampak Doli ima že vse splanirano kje bo kraljevala kakšna lepotica.Škoda,ker jih veliko še ni cvetelo in čisto me je prevzela z remblerji.
_________________LP
E.
_________________LP
E.