Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Mavrični kotiček

Moderator: Melona

Odgovori
NOVALIS

Odgovor Napisal/-a NOVALIS »

Prelepe so zdaj, v tem času. Barve so še bolj izrazite. Very Happy
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Pri nas se vrtnice letos le počasi pripravljajo k cvetenju, če pa že katera cveti, ji dež uniči cvetove, tako da je zaenkrat bolj malo za pokazati.

Golden Celebration

Masquerade

Ferdinand Pichard

NN

Ta je še čisto majhna, saj je vzgojena iz potaknjenca. Cvet mi je všeč, tudi diši, žal pa ne vem, kako se imenuje. Oseba, ki mi je dala potaknjenec, je rekla, da je to Norita, a ni. Ni pa preveč zdrava, približno tako kot Masquerade.
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Pisano, lepo. Tale dež jih kar matra, ja, tudi pri meni niso, kot bi morale biti.
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Lepe tudi pri tebi se začenja,samo dež pa nam letos ne prizanaša Evil or Very Mad ._________________LP
E.
Uporabniški avatar
Plamenka

Zdaj že malo več cveti:

Spredaj Melonina Anima, zadaj neznanka.

Nostalgie v popkih, Acropolis, Pink Grootendorst, The Queen Elizabeth

Cafe

F.J. Grootendorst, Fourth of July, Kir Royal in The Fairy pa še ne cvetita. Spet jih bo treba privezati.

Fourth of July

Masquerade in Hot Cocoa

Poezijin Proteus. Cvetov je bilo že veliko, a so bili poškodovani zaradi dežja.

Eifell Tower

Grace

Black Gold

Friesia
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Plamenka krasno! Presenetile so me razraščene plezalke, verjetno še ni konec rasti. Kaj imaš plezavo Fairy? Kakšno belo ali roza? Me prav zanima kaj naredi na tem loku. Grace je krasna in Eifell Tower imaš? Verjetno si edina,. Je tudi pri tebi zelo ozek in visok? Pozdravi Proteusa in naj cveti dobro tudi če malo naliva, da ne pridem na govorilne... Ko se razcveti še ostalo pa nam kar postrezi. Pa te gredice, tako lepo skombinirane, zelo lepo._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
Uporabniški avatar
Plamenka

Hvala, Poezija! Wink Nimam plezave Fairly, je le mali grmiček, ki raste desno ob vzpenjalki Fourth of July. Roza bo cvetel. Eifell Tower je precej visok grm. Proteusu pa ne moreš zameriti, ker toliko dežja, kot ga je bilo zdaj, ne prenese nobena vrtnica. Takoj, ko je nehalo deževati, je naredil prekrasen cvet. Wink
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Ma, ne vem, nekaj čaraš. Vsakič se mi zdi drugačen tale tvoj vrt. Vedno pa lep in spedenan v nulo. Res lepo.
Uporabniški avatar
Plamenka

Hvala! Wink Saj veš, nekaj zraste, vsako leto je treba kaj preurediti, kupiti kako novo vrtnico... Wink
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Krasne,zdrave in vrt se lepo polni.Ne vem pa kako ti uspe vse tako pošlihat nikjer nobenega plevela.Bravo Laughing_________________LP
E.
Odgovori