Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Mavrični kotiček
Moderator: Melona
Pri nas se vrtnice letos le počasi pripravljajo k cvetenju, če pa že katera cveti, ji dež uniči cvetove, tako da je zaenkrat bolj malo za pokazati.
Golden Celebration
Masquerade
Ferdinand Pichard
NN
Ta je še čisto majhna, saj je vzgojena iz potaknjenca. Cvet mi je všeč, tudi diši, žal pa ne vem, kako se imenuje. Oseba, ki mi je dala potaknjenec, je rekla, da je to Norita, a ni. Ni pa preveč zdrava, približno tako kot Masquerade.
Golden Celebration
Masquerade
Ferdinand Pichard
NN
Ta je še čisto majhna, saj je vzgojena iz potaknjenca. Cvet mi je všeč, tudi diši, žal pa ne vem, kako se imenuje. Oseba, ki mi je dala potaknjenec, je rekla, da je to Norita, a ni. Ni pa preveč zdrava, približno tako kot Masquerade.
Zdaj že malo več cveti:
Spredaj Melonina Anima, zadaj neznanka.
Nostalgie v popkih, Acropolis, Pink Grootendorst, The Queen Elizabeth
Cafe
F.J. Grootendorst, Fourth of July, Kir Royal in The Fairy pa še ne cvetita. Spet jih bo treba privezati.
Fourth of July
Masquerade in Hot Cocoa
Poezijin Proteus. Cvetov je bilo že veliko, a so bili poškodovani zaradi dežja.
Eifell Tower
Grace
Black Gold
Friesia
Spredaj Melonina Anima, zadaj neznanka.
Nostalgie v popkih, Acropolis, Pink Grootendorst, The Queen Elizabeth
Cafe
F.J. Grootendorst, Fourth of July, Kir Royal in The Fairy pa še ne cvetita. Spet jih bo treba privezati.
Fourth of July
Masquerade in Hot Cocoa
Poezijin Proteus. Cvetov je bilo že veliko, a so bili poškodovani zaradi dežja.
Eifell Tower
Grace
Black Gold
Friesia
Plamenka krasno! Presenetile so me razraščene plezalke, verjetno še ni konec rasti. Kaj imaš plezavo Fairy? Kakšno belo ali roza? Me prav zanima kaj naredi na tem loku. Grace je krasna in Eifell Tower imaš? Verjetno si edina,. Je tudi pri tebi zelo ozek in visok? Pozdravi Proteusa in naj cveti dobro tudi če malo naliva, da ne pridem na govorilne... Ko se razcveti še ostalo pa nam kar postrezi. Pa te gredice, tako lepo skombinirane, zelo lepo._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
Hvala, Poezija! Nimam plezave Fairly, je le mali grmiček, ki raste desno ob vzpenjalki Fourth of July. Roza bo cvetel. Eifell Tower je precej visok grm. Proteusu pa ne moreš zameriti, ker toliko dežja, kot ga je bilo zdaj, ne prenese nobena vrtnica. Takoj, ko je nehalo deževati, je naredil prekrasen cvet.