Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Tomaccio F1
Marija,
ali paradižnik za skrinjo tudi posušiš do konca ali pustiš še malo medastega? Vsako leto ga nekaj posušim, priznam pa, da še nimam "grifa", kdaj je ravno prav posušeno. Na Siciliji to rešijo elegantno, ko cele rastline izruvajo in obesijo na zrak v sušenje. Pri meni za kaj takega žal ni pogojev.
Lep pozdrav
ali paradižnik za skrinjo tudi posušiš do konca ali pustiš še malo medastega? Vsako leto ga nekaj posušim, priznam pa, da še nimam "grifa", kdaj je ravno prav posušeno. Na Siciliji to rešijo elegantno, ko cele rastline izruvajo in obesijo na zrak v sušenje. Pri meni za kaj takega žal ni pogojev.
Lep pozdrav
Tudi za v skrinjo ga posušim enako, kot tistega, ki ga hranim v kozarcu - torej mora biti suh toliko, da v kozarcu ne zaplesni. Sem pa lani suhega dala v oljčno olje in v hladilnik, pa se moram kar po prstih tepsti, da ga ne zmažem, tako je dober,a sem žal naredila le en kozarec, zdaj pa delam z njim kot z zdravilom _________________Živeti na podeželju je najlepše!