Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Hibiscus - Hibiskus, Newbiscus - Hibiscus Mochetous
Tele tri imam že 3 leta v loncih, ki jim očitno postajajo premajhni, saj tako žejne rastline kot je tole, pa še ne. Najraje bi jih presadila kar direktno v zemljo, pa ne vem, če jih ne bi pobralo, ker so do sedaj vse zime lepo preživeli zaščiteni v rastlinjaku.
_________________Živeti na podeželju je najlepše!
_________________Živeti na podeželju je najlepše!
MARIJAV, kar korajžno jih presadi na stalno mesto. Moj je zimo preživel v ne prevelikem loncu, napol vkopanem zunaj na obrobku. Ko sem ga spomladi presajala, ni bilo videti, da bi sploh katera od korenin pogledala skozi odtočne luknjice in se zasidrala v zemljo. Se pravi, da so bile tudi korenine dodobra izpostavljene zimi. Res je bila ena blažjih, pa vseeno. Zelo je lep, res se ne sme več stiskati v loncu.
Da boš pomirjena, ga pred zimo, potem, ko ga boš porezala, dodobra zaščiti z z listjem ali smrečjem.
Da boš pomirjena, ga pred zimo, potem, ko ga boš porezala, dodobra zaščiti z z listjem ali smrečjem.
Moj največji
_________________http://www.procreo.jp/labo/flower_garden.swf
(klik na črno polje)
Lp Magnolija
_________________http://www.procreo.jp/labo/flower_garden.swf
(klik na črno polje)
Lp Magnolija