Boštjan je napisal/a: | ||||||
Še vedno nisi zapisal zakaj trditev ni pravilna in kaj glede raka in kandide te je tako zmotilo, da si začel žaliti. In tudi sedanji odgovor je samo izmikanje. Marsikateri študiran človek strelja kozle, samo vi jih ne, samo vi se nikoli ne motite in imate vedno prav, je tako? Ste vi Dr. nevrologije, ste opravljali nevrokirurgijo, imate diplomo ali doktorat iz nutricionistike? Malo več ponižnosti, prosim in manj ponosa in napuha. Niti intervjuja z Dr. Natasho Campbell-McBride si niste pogledali, pa govorite. Če skozi vodo iz trgovine in drugih virov dnevno zaužijemo mikroplastiko, je tako težko razumeti, da tudi rafinirani beli sladkor vsebuje mikro nečistoče? Potem so tukaj še drugi faktorji, ki poškoduje stene žil in tkiv in rdečih krvničk in celic, mikrobi, virusi, bakterije, toksične substance, prosti radikali, kar pripelje do inflamacije, na kar se telo odzove s popravilom in pošlje holesterol. Intervjuje z Dr. Campbell-McBride sem poslušal že vrsto let nazaj in mogoče sem kaj malega zabrkljal, vendar vem, da je tako nekako. Če bi najprej poslušali intervju in me nehali napadati bi prišparali marsiakteri komentar brez vsebine in bi kasneje pisali argumentirano, na podlagi tega kar ste slišali v intervjuju, tako pa vaši komentarji nimajo substance. |
Spoštovani gospod Boštjan
Tole vaše pisanje mi nekako ne gre skupaj. Naprej kot kak politik želite poniževati druge in zasmehljivo pišete o njih, nato pa od njih še zahtevate Malo več ponižnosti, prosim in manj ponosa in napuha..
Tale forum ni namenjen zadovoljevanju EGA posameznika temveč izmenjavi dobrih praks, veselja s svojim hobijem, druženju,... skratka pozitivnim stvarem. Ko se mnenja krešejo in je potrebno svoje trditve dokazati pa pridejo prav dokazi. Če govorimo o znanstvenih dokazih to pač žal ni in verjetno tudi nikoli ne bo youtube, pa če še tako verjamo kakšni dr. ali pa sosedovi Lojzki, ki je nekaj napopala na youtube. Kaj pa če se tale dr. moti in imajo ostali stotisoči dr. prav, kaj pa če ima prav samo delno,..... Torej pri dokazovanju tako pomembnih stvari kot ste jih načeli žal youtube ne zadostuje, pa tudi vaš način pisanja ne.
PS: V ćešpljah je lahko tudi 20% sladkorja. Nikar jih ne jejte._________________lp