Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Paradižnik 2020
Živa, hvala.
Danes sem naredila inveturo med zimčki. Posejanih imam 14 sort. Ene so "pasemske", druge pa domače/brez priznanega porekla. V lončke sem sejala po 6 semen. Danes je stanje sledče:
- Black Cherry - 0
- Jani - 4
- Stupice - 2
- Tasmanian Chocolate - 1
- Zagatka - 0
- Whipper Snepper - 0 (sejla sem precej staro seme)
- Koko - 4 (to sorto sem poskusno sejala lani), veliki rdeči mesnati plodovi
- Jožek - 0 Gojim prvič. Zelo veliki mesnati plodovi
- Polar bear - 0
- pelati Lučana - 3
- češnjevec Mojca - 1
- Lučo - 0 meni najboljši paradižnik. Veliki rdeči mesnati plodovi. Gojim ga gotovo 10 let ali več
- Zebrice - 1 plodovi velikosti slive, okrogli tenmordeči z zelenimi progami.
- podolgovat češnjevec - 0
Sorte Lučo, Zagatka in podolgovat češnjevec tudi na toplem niso vzklili, zato mislim, da je nekaj narobe s semeni. Jih danes posejem ponovno. tokrat seme iz preteklih let, ne lansko..._________________naredimo svet lepši
Danes sem naredila inveturo med zimčki. Posejanih imam 14 sort. Ene so "pasemske", druge pa domače/brez priznanega porekla. V lončke sem sejala po 6 semen. Danes je stanje sledče:
- Black Cherry - 0
- Jani - 4
- Stupice - 2
- Tasmanian Chocolate - 1
- Zagatka - 0
- Whipper Snepper - 0 (sejla sem precej staro seme)
- Koko - 4 (to sorto sem poskusno sejala lani), veliki rdeči mesnati plodovi
- Jožek - 0 Gojim prvič. Zelo veliki mesnati plodovi
- Polar bear - 0
- pelati Lučana - 3
- češnjevec Mojca - 1
- Lučo - 0 meni najboljši paradižnik. Veliki rdeči mesnati plodovi. Gojim ga gotovo 10 let ali več
- Zebrice - 1 plodovi velikosti slive, okrogli tenmordeči z zelenimi progami.
- podolgovat češnjevec - 0
Sorte Lučo, Zagatka in podolgovat češnjevec tudi na toplem niso vzklili, zato mislim, da je nekaj narobe s semeni. Jih danes posejem ponovno. tokrat seme iz preteklih let, ne lansko..._________________naredimo svet lepši