Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Peka rženega kruha z drožmi

Odgovori
Uporabniški avatar
lpmami
Prispevkov: 8383
Pridružen: Sr Jul 17, 2013 2:00 am
Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a lpmami »

Andrej Banko je napisal/a:
Lpmami, glej prvo fotografijo, desno spodaj. Wink
Aha, tisto rdeče, za piškote, ne?_________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
brbr
Prispevkov: 8015
Pridružen: Če Jun 06, 2013 2:00 am

Odgovor Napisal/-a brbr »

Muha, hvala. Saj je veliko že napisanega na to temo, a mogoče vseeno komu kaj prav pride.

AB, zakaj pečeš kruh v modelu?_________________naredimo svet lepši
Novinka
Prispevkov: 764
Pridružen: So Mar 01, 2014 1:00 am

Odgovor Napisal/-a Novinka »

Brbr: poklon poklon
živa
Prispevkov: 2438
Pridružen: Po Jun 10, 2013 2:00 am
Kraj: Žiri-NM

Odgovor Napisal/-a živa »

AB, brbr, odlično! Kapo dol pred vama._________________Lp, Živa
cinija1
Prispevkov: 3108
Pridružen: Ne Feb 23, 2014 1:00 am

Odgovor Napisal/-a cinija1 »

Sta pa res mojstra.
Ko bom velika, bom tudi jaz spekla podoben kruh.

lp cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
brbr
Prispevkov: 8015
Pridružen: Če Jun 06, 2013 2:00 am

Odgovor Napisal/-a brbr »

Punce, hvala. Danes sem dodala še fotografijo prerezanega hlebca, da bo stvar zaključena kot je treba.

Upam, da boste imele (ali že imate) s peko kruha vsaj toliko veselja kot jaz._________________naredimo svet lepši
Uporabniški avatar
lpmami
Prispevkov: 8383
Pridružen: Sr Jul 17, 2013 2:00 am
Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a lpmami »

Sem pogledala sličico: lepe luknjice in luknje, pa skorja tudi!_________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
brbr
Prispevkov: 8015
Pridružen: Če Jun 06, 2013 2:00 am

Odgovor Napisal/-a brbr »

Very Happy_________________naredimo svet lepši
Uporabniški avatar
lpmami
Prispevkov: 8383
Pridružen: Sr Jul 17, 2013 2:00 am
Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a lpmami »

Danes zjutraj sem ga tudi jaz spekla, iz bele moke. Mmm, je dišalo! Pa kako je dober. Seveda še daleč od Brbrine mojstrovine po videzu, a to se bo še izboljšalo, saj vaja dela mojstra, če mojster dela vajo._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
cinija1
Prispevkov: 3108
Pridružen: Ne Feb 23, 2014 1:00 am

Odgovor Napisal/-a cinija1 »

Pozdravljeni

Joj kako sem vesela. Uspel mi je kruh, ki sem ga danes spekla s kvasno vodo.

Mil hvala.

Za mene je najlepša štručka in najbolj dobra. Zelo lepo diši in ni kisla. Še nisem pekla kruha iz pol kg. Ne morem verjet, da sem ga ravno prav solila.

Že kar dolgo berem tebe Brbr in tvojo peko kruha, a kaj ko me je bilo kar nekako strah, da bi morala zavreči, da bi ne uspelo.

Za prvič sem se odločila, da ga naredim iz kvasne vode in sploh ne bom več drugače probala.

Čudovit dan in ne samo zaradi sonca, predvsem zaradi kruha.



lep pozdrav_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Odgovori