Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Sem pogledala sličico: lepe luknjice in luknje, pa skorja tudi!_________________Barvit pozdrav, Ladka s Povelj, Bahnkova Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Danes zjutraj sem ga tudi jaz spekla, iz bele moke. Mmm, je dišalo! Pa kako je dober. Seveda še daleč od Brbrine mojstrovine po videzu, a to se bo še izboljšalo, saj vaja dela mojstra, če mojster dela vajo._________________Barvit pozdrav, Ladka s Povelj, Bahnkova Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Joj kako sem vesela. Uspel mi je kruh, ki sem ga danes spekla s kvasno vodo.
Mil hvala.
Za mene je najlepša štručka in najbolj dobra. Zelo lepo diši in ni kisla. Še nisem pekla kruha iz pol kg. Ne morem verjet, da sem ga ravno prav solila.
Že kar dolgo berem tebe Brbr in tvojo peko kruha, a kaj ko me je bilo kar nekako strah, da bi morala zavreči, da bi ne uspelo.
Za prvič sem se odločila, da ga naredim iz kvasne vode in sploh ne bom več drugače probala.
Čudovit dan in ne samo zaradi sonca, predvsem zaradi kruha.
lep pozdrav_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...