Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Aloe vera in Aloe arborescens

Odgovori
Uporabniški avatar
lpmami
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a lpmami »

muha je napisal/a:
...Zadeva je čudovito grenka Wink Laughing , kljub medu. Alkohol se čuti le v začetku, po enem dnevu v hladilniku alkoholnega priokusa ne zaznavam več ali pa sem se privadila. Če je napitek toliko zdravilen, kot je grenak, potem ga je eno samo zdravje. Very Happy

Sočen opis, ni kaj bhuahahaha bhuahahaha bhuahahaha_________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Uporabniški avatar
Seasmoon
Kraj: Obala

Odgovor Napisal/-a Seasmoon »

Še moja aloe vera. Sem jo morala presaditi. Zaenkrat še ni zacvetela.

Life is like a game ... play it ...

Slika
mravlja

Odgovor Napisal/-a mravlja »

Dobil sem dve sadiki aloi, tako vero kot arborescens.
Presaditi jih bo treba, prave zemlje pa doma v tem zimskem času ni - kakšen substrat naj kupim? Ali kaj naj namešam?
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Redčila, čistila in presajala sem staro zanemarjeno aloe arborescens. Preostalo je nakaj malih poganjkov. Preden jih vržem na kompost - bi si jih kdo želel posaditi?

Pa še zapoznel komentar k vprašanju mravlje: nisem preveč komplicirala. Za osnovo sem vzela zemljo za plodovke (edinole ta mi je pri roki), dodala nekaj perlita in eno malo lopatko ilovnate krtinovke. Tudi na dno dober cm perlita, za drenažo. Bo že morala biti zadovoljna.
Odgovori