Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Muca kaka na vrtu

Uporabniški avatar
Seasmoon
Kraj: Obala

Odgovor Napisal/-a Seasmoon »

Imam enega mačka in hodi kakat sosedom in sosedovi mački hodijo kakat k meni. Soseda se je že neki pritoževala, da moj maček hodi k njej kakat in jaz sem ji rekla, da če jo to moti, naj ga spodi, ko ga vidi ali pa naj si postavi mrežo. Jaz tega ne morem preprečit, ker maček ni pes, ko ukažeš in uboga. Jaz imam mačji wc tudi notri v hiši in včasih gre maček kakat notri, včasih pa zunaj. Kakor mu zapaše. Tudi jaz včasih, ko prekopavam zemljo in plevem najdem kakšen mačji drek in ga odstranim. Zaenkrat me to ne moti. Glede nato, da imam tudi jaz mačka, ki hodi k sosedom kakat, se jaz ne smem pritoževati in moram biti tiho. Če me bo pa to začelo zelo motit, bom dala mrežo.Nazadnje urejal/a Seasmoon 21 Jun 2020 21:40; skupaj popravljeno 3 krat
Life is like a game ... play it ...

Slika
mfranc
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a mfranc »

Kakšno mrežo pa imaš v mislih?_________________mfranc
Uporabniški avatar
Seasmoon

Ena službena kolegica ima vse okrog vrta vrtno ograjo in zgoraj ima postavljeno mrežo za ptice. Ko sem videla, da ima tako zagrajen vrt, sem jo vprašala zakaj? Pa je rekla, da je to proti mačkom, da ji ne kakajo in ščijejo po vrtu. Lahko pa tudi samo pokriješ vrt z mrežo, kar je tudi vredu. No, pri meni ni še taka sila, da bi se odločila za takšen korak.

Slika
Uporabniški avatar
Seasmoon

Opazila sem, da so bili moji posti popravljeni zaradi določenih izrazov. Lahko bi mi to moderatorji javili, ker tako naslednjič bom vedela, da se določenih izrazov tukaj ne uporablja.

Slika
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Nič ni bilo popravljano, na delu je bil "autocorrect". Nekaterih izrazov pač ne spušča skozi, tudi, če jih napišeš. Ponavadi ima več dela z moškimi člani, Wink ženske so običajno bolj mehkega izražanja in z njimi nima dela.
Uporabniški avatar
Seasmoon

Muha, najlepša hvala za pojasnilo. Smile

Slika
juglans

Odgovor Napisal/-a juglans »

... lula po vrtu. Laughing

Drugače pa. Možnost je tudi taka.
Na vrt razporediš par posodic/kozarčkov v njih pa nastaviš krpice napojene s kurilnim oljem. Ravno prav bo smrdelo, da mačke moti, tebe pa ne, ker boš s tem nekaj pridobila. To pustiš na delovanju kakšen teden ali dva, toliko, da se mačkam usidra v spomin, da je pri sosedovih št.2 lepše.
Morda ti kane na misel tudi kakšno drugo sintetično sredstvo z močnim vonjem.
BorutL

Odgovor Napisal/-a BorutL »

To bom pa stestiral letos.
Če se obnese, javim.
Smile
Treba je it v naravo. 8-)
borutl
Uporabniški avatar
lpmami
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a lpmami »

BorutL je napisal/a: