Runda paradižnikov je namesto v Šentjernej romala v lonec. Imamo za virtualno Paradajzmanijo že postavljena pravila objavljanja, kot je bilo govora?Strinjam se z Plamenkinimi okvirnimi napotki. V izogib nesporazumom vseeno prosim (Muho najbrž), da se ob odprtju teme napiše način in pravila.Letos ima možnost sodelovati vsak in v raztegnjenem terminu lahko naredimo lepo zbirko.
Metuljc je pred dnevi napisala, da bo napisala uvod, potem lahko jaz dodam v uvodni prispevek navodila. Muha bo pa urejala. Sicer si še ne predstavljam, kako bo izgledalo. Ko bo tema Galerija 2020 odprta, vsak odpre svoj prispevek, v katerem si bodo sledile slike z imenom sorte in kratkim opisom?
V izogib nesporazumom vseeno prosim (Muho najbrž), da se ob odprtju teme napiše način in pravila.
Te dni sem precej zasedena z raznoraznimi opravili in zadolžitvami. Pa tudi se na paradižnike ne spoznam kaj dosti in tole zadevo raje prepuščam drugim. Bom pa urejala, če/ko bo treba. Recimo sortiranje fotografij po barvah, tipih ...., kakor že boste rekli. Če bo interes seveda. Če ga ni, galerija nima smisla.
Ja, napišite pravila in odprite fotogalerijo, nekaj bomo pa že pokazali, ane!_________________Barvit pozdrav, Ladka s Povelj, Bahnkova Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Glede na mojo letošnjo preokupacijo - najti optimalne paradižnike za moj vrt bi bila zelo dobrodošla informacija pri posameznih sortah tudi zgodnost - čas od setve/cvetenja do zrelega plodu..._________________naredimo svet lepši