PARADAJZMANIJA 2020 - SE NE IZVEDE FIZIČNO, AMPAK VIRTUALNO!

Odgovori
dašabina

Odgovor Napisal/-a dašabina »

muha je napisal/a:
dašabina je napisal/a:
da se bomo vseeno virtualno družili, se čist drgač bere Laughing

ole

Res je! Gartlčani se ne damo kar tako, kenede (prevod= kajneda). Wink Very Happy

maš prou (seveda Laughing )_________________sonček je in .....
Danilo

Odgovor Napisal/-a Danilo »

Runda paradižnikov je namesto v Šentjernej romala v lonec. Imamo za virtualno Paradajzmanijo že postavljena pravila objavljanja, kot je bilo govora?Strinjam se z Plamenkinimi okvirnimi napotki. V izogib nesporazumom vseeno prosim (Muho najbrž), da se ob odprtju teme napiše način in pravila.Letos ima možnost sodelovati vsak in v raztegnjenem terminu lahko naredimo lepo zbirko.
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Metuljc je pred dnevi napisala, da bo napisala uvod, potem lahko jaz dodam v uvodni prispevek navodila. Muha bo pa urejala.
Sicer si še ne predstavljam, kako bo izgledalo. Ko bo tema Galerija 2020 odprta, vsak odpre svoj prispevek, v katerem si bodo sledile slike z imenom sorte in kratkim opisom?
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Danilo je napisal/a:
V izogib nesporazumom vseeno prosim (Muho najbrž), da se ob odprtju teme napiše način in pravila.

Te dni sem precej zasedena z raznoraznimi opravili in zadolžitvami. Pa tudi se na paradižnike ne spoznam kaj dosti in tole zadevo raje prepuščam drugim. Bom pa urejala, če/ko bo treba. Recimo sortiranje fotografij po barvah, tipih ...., kakor že boste rekli. Če bo interes seveda. Če ga ni, galerija nima smisla.
dašabina

Odgovor Napisal/-a dašabina »

Interes vsekakor z moje strani je..._________________sonček je in .....
Uporabniški avatar
Lpmami
Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Lpmami »

Ja, napišite pravila in odprite fotogalerijo, nekaj bomo pa že pokazali, ane!_________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Uporabniški avatar
Plamenka

brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Hvala. No, mogoče pa letos tudi jaz objavim kakšno slikico..._________________naredimo svet lepši
Uporabniški avatar
Plamenka

Prvega sem objavila v Galeriji, ko bom imela čas, bom še druge, zdaj pa ste vabljeni še ostali. Wink
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Glede na mojo letošnjo preokupacijo - najti optimalne paradižnike za moj vrt bi bila zelo dobrodošla informacija pri posameznih sortah tudi zgodnost - čas od setve/cvetenja do zrelega plodu..._________________naredimo svet lepši
Odgovori