Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

PARADAJZMANIJA 2020 - SE NE IZVEDE FIZIČNO, AMPAK VIRTUALNO!

dašabina

Odgovor Napisal/-a dašabina »

muha je napisal/a:
dašabina je napisal/a:
da se bomo vseeno virtualno družili, se čist drgač bere Laughing

ole

Res je! Gartlčani se ne damo kar tako, kenede (prevod= kajneda). Wink Very Happy

maš prou (seveda Laughing )_________________sonček je in .....
Danilo

Odgovor Napisal/-a Danilo »

Runda paradižnikov je namesto v Šentjernej romala v lonec. Imamo za virtualno Paradajzmanijo že postavljena pravila objavljanja, kot je bilo govora?Strinjam se z Plamenkinimi okvirnimi napotki. V izogib nesporazumom vseeno prosim (Muho najbrž), da se ob odprtju teme napiše način in pravila.Letos ima možnost sodelovati vsak in v raztegnjenem terminu lahko naredimo lepo zbirko.
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Metuljc je pred dnevi napisala, da bo napisala uvod, potem lahko jaz dodam v uvodni prispevek navodila. Muha bo pa urejala.
Sicer si še ne predstavljam, kako bo izgledalo. Ko bo tema Galerija 2020 odprta, vsak odpre svoj prispevek, v katerem si bodo sledile slike z imenom sorte in kratkim opisom?
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Danilo je napisal/a:
V izogib nesporazumom vseeno prosim (Muho najbrž), da se ob odprtju teme napiše način in pravila.

Te dni sem precej zasedena z raznoraznimi opravili in zadolžitvami. Pa tudi se na paradižnike ne spoznam kaj dosti in tole zadevo raje prepuščam drugim. Bom pa urejala, če/ko bo treba. Recimo sortiranje fotografij po barvah, tipih ...., kakor že boste rekli. Če bo interes seveda. Če ga ni, galerija nima smisla.
dašabina

Odgovor Napisal/-a dašabina »

Interes vsekakor z moje strani je..._________________sonček je in .....
Uporabniški avatar
lpmami
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a lpmami »

Ja, napišite pravila in odprite fotogalerijo, nekaj bomo pa že pokazali, ane!_________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Uporabniški avatar
Plamenka

brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Hvala. No, mogoče pa letos tudi jaz objavim kakšno slikico..._________________naredimo svet lepši
Uporabniški avatar
Plamenka

Prvega sem objavila v Galeriji, ko bom imela čas, bom še druge, zdaj pa ste vabljeni še ostali. Wink
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Glede na mojo letošnjo preokupacijo - najti optimalne paradižnike za moj vrt bi bila zelo dobrodošla informacija pri posameznih sortah tudi zgodnost - čas od setve/cvetenja do zrelega plodu..._________________naredimo svet lepši
Odgovori