Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Paprika 2020
Muha, bojim se, da ne boš dočakala, da bodo vsi rdeči, ker rdečijo zelo pozno/počasi. So sezone, ko na mojem senčnem vrtu komaj novembra kakšen postane rdeč in lahko poberem seme. Tako mi pojemo po večini še zelene plodove. Meni se zdijo zelo okusni/aromatični. Dosti bolj kot paprike.
No, me veseli, da ne pečejo...._________________naredimo svet lepši
No, me veseli, da ne pečejo...._________________naredimo svet lepši
-
- Prispevkov: 5235
- Pridružen: Ne Maj 31, 2015 2:00 am
- Kraj: Domžale
lpmami: oblika ploda je res podobna škofovi kapici. Tudi rast je bolj podobna čilijem kot papriki. Domnevam, da gre tu za ublaženo varianto škofove kape.
Včeraj sem pokusila en zares zelo zrel plod, na jeziku mi je še vsaj 10 minut ostal nežen okus pekočine. Tak, ravno pravi. Med žvečenjem se je pa praktično ne zazna.
Včeraj sem pokusila en zares zelo zrel plod, na jeziku mi je še vsaj 10 minut ostal nežen okus pekočine. Tak, ravno pravi. Med žvečenjem se je pa praktično ne zazna.