Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Monstera - navadna monstera

Ana

Odgovor Napisal/-a Ana »

zaradi zdravstvenih težav odstopim vrstni red.
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Ajoj... Izgleda, da bo še nekaj časa pri meni, kaj? Trenutno je še zunaj. Še dobro, da je toplo. Potem pa bom imela problem.

Ana,
upam, da so zdravstvene težave prehodnega značaja.

Metuljc, držim pesti za skorajšnjo vrnitev šolske živahnosti._________________naredimo svet lepši
Nazadnje urejal/a brbr 26 Okt 2020 11:37; skupaj popravljeno 1 krat
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Eh, moja brbr, še vedno sem Metuljc sicer... Wink

ja, ne izgleda ravno dobro tole vse skupaj okoli živahnosti v moji službi v živo. Bom poskusila kaj ukreniti, da ti ne bo delal težav, če bom le lahko...…..
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Popravljeno, se posipam s pepelom in prosim naj mi oprostijo Embarassed. Če ti uspe, bova z monstero zelo veseli._________________naredimo svet lepši
kate

Odgovor Napisal/-a kate »

Hojla!

Ali ima kdo slučajno kak potaknjenec monstere?
Odgovori