Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Pozeba 2021
No, na Goriškem koncu smo na istem glede zmrzali.
Japonska nešplja, hruške, marelice, breskve ,fige enorodke ne bo niti za pokušino. O kakšnem sušenju niti ne razmišljam. Šlo je tudi pol asimin- cvetov, pa KIVI, no ta poganja sedaj na novo.Edina stvar ki ni podlegla nizkim temperaturam so Fejoje, ki se komaj sedaj pripravljajo na vegetacijo.
LP. Vinko
Japonska nešplja, hruške, marelice, breskve ,fige enorodke ne bo niti za pokušino. O kakšnem sušenju niti ne razmišljam. Šlo je tudi pol asimin- cvetov, pa KIVI, no ta poganja sedaj na novo.Edina stvar ki ni podlegla nizkim temperaturam so Fejoje, ki se komaj sedaj pripravljajo na vegetacijo.
LP. Vinko
mravlja je napisal/a: |
Hm, Vinkoz, kako pa je kaj s češnjami, kakiji na vašem koncu? |
Češnje sem v predhodnem opisu pozabil omeniti, pa tudi kaki, naj bo to TIPO ali katera druga vrsta, vse je pobralo. Je pa druga zadeva. Starejši sin bo na novi lokaciji lahko občudoval vse, kar je meni pobralo iz balkona, njemu so tudi Neretvanski mandarini in ostali AGRUMI ostali, pa vse kar sem mu v preteklosti cepil. OD - DO. Druga klima.Bom prilepil ko bo čas kakšen Fot češenj in marelic.
lp.