Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Jilo - Solanum Gilo (škrlatni jajčevec)
Danes so šli na krožnike vsi zeleni iz razstave na Paradajzmaniji. Pogrenijo res, ampak na čisto svojstven način. K dušenim puranovim zrezkom so se lepo prilegli in začuda nič ni ostalo za organko. Ker so majhni, jih nisem lupila, smo pa potem eni na krožniku kožico stran vlekli, drugi pa pojedli kar vse skupaj.
notranjka, v višino gredo tudi, če si bila preveč radodarna s kompostom in po možnosti še dodajala dušik.
Jaz sem končno dočakala prvega, zdaj pa spet nič več ne cveti, tako da ga bom pustila za seme. Grenkobi se da izogniti tako, da ga nasoliš in pustiš malo, nato pa spereš, mislim, da sem že enkrat pisala o tem.
Jaz sem končno dočakala prvega, zdaj pa spet nič več ne cveti, tako da ga bom pustila za seme. Grenkobi se da izogniti tako, da ga nasoliš in pustiš malo, nato pa spereš, mislim, da sem že enkrat pisala o tem.